Home

Terug naar de hoofd pagina

Assist24

Assist24 levert via de installateur, ICT-er of dealer professionele diensten die particulieren en bedrijven veel zorgen uit handen nemen.

Meldkamer diensten

Van het ontvangen en verwerken van alarmmeldingen tot het bewaken van processen en het begeleiden van alarmopvolging.

Safety Scans

Voor advies over brandveiligheid bent u bij ons aan het juiste adres. Neem contact op als u vragen heeft of een scan wilt laten uitvoeren.

Financial Lease

Overweegt uw klant om een nieuw beveiligingssysteem te laten plaatsen maar hij wilt dit niet in één keer zelf financieren?

Fire Assist

Met een FireAssist abonnement bent u gegarandeerd van een juiste en snelle doormelding van uw brandmeldcentrale.

Combi’s

Met de product dienst combinaties van Assist24 heeft u een gunstige inkoop, zorgeloze installatie en perfecte dienstverlening.

Smartcatcher terreinbewaking

Verzekerd zijn van tijdelijke beveiliging waar en wanneer ú dat wilt? Met de BigEye bent u eenvoudig voorzien van 24/7 camerabewaking op uw project.

M2M simkaarten

Met een Sim-kaart van Assist24 heeft u draadloze alarmdoormelding (M2M) over het solide netwerk van KPN.

Secur24 Dealer Programma

Consumenten willen 24/7 beveiliging voor een vast bedrag per maand. Het Secur24 Home Programma voorziet in een volledig abonnement.

Waarom SmartCatcher

Naast het feit dat manbewaking en onnodige alarmopvolging met de SmartCatcher verleden tijd is, bespaart de SmartCatcher op energiekosten, heeft het een zeer groot detectieveld en kan het alarmsysteem uitgebreid worden.

SmartCatcher werkt met infrarood verlichting. Ondersteunende verlichting, zoals grote bouwlampen, is hierdoor niet nodig. Essentieel voordeel is dat hiermee het zicht te allen tijde goed is. Zelfs bij fel licht of slechte weersomstandigheden is de geavanceerde dome-camera in staat ongewenst bezoek goed in beeld te krijgen. Tegelijkertijd kan er flink bespaard worden op de energiekosten en wordt eventueel lichtoverlast voorkomen.

Detectieveld
SmartCatcher beschikt over een zeer groot detectieveld door zijn krachtige sensoren; één SmartCatcher zorgt al snel voor een detectieveld van 1250m2. Iedere afwijkende beweging wordt op grote afstand gedetecteerd. Daarnaast werken de passief infrarood detectoren onafhankelijk van de camera. Dat wil zeggen dat de camera direct reageert bij alarm van één van de detectoren en live-beelden doorstuurt naar de alarmcentrale.

Uitbreiding
Het ingebouwde alarmsysteem kan uitgebreid worden: naast de ingebouwde detectoren kunnen er extra detectoren worden geplaatst in naburige gebouwen of werfketen. Deze ruimtes worden dan eveneens bewaakt door SmartCatcher. Met de mogelijkheid tot uitbreiding van het alarmsysteem heeft u zelf invloed op de grootte van het detectieveld.

SmartCatcher is te huur bij:

Lobeco Fire + Security BVBA
Vliegveld 37
8560 Wevelgem
Tel : +32(0)56/78.20.20
Fax: +32(0)56/78.20.21
E-Mail : info@lobeco.be